Suomen Terveysjärjestö STJ ry

Blogi

06
helmi2019

Apua sisäilmasta sairastuneille päiväkodeissa ja kouluissa

  Jopa 800 000 suomalaista altistuu päivittäin home- tai kosteusvaurioille, ja osa heistä saira...

vuoden ruusu 2016 suomen terveysjärjestö aira samulinAira Samulin

Suomen Terveysjärjestö STJ ry:n Vuoden Ruusu palkinnon saaja 2016 on tanssitaiteilija, Aira Samulin

Palkinto myönnetään seuraavin perusteluin:

Aira Samulin puhuu hyvän vanhuuden sekä liikunnan ja terveiden elämäntapojen puolesta.
Aira Samulin on omalla elämänmyönteisellä asenteellaan, huumorilla ja rohkeudella olla oma itsensä tuonut iloa ja valoa suomalaisten elämään. Vielä 89-vuotiaana hän jatkaa työelämässä ja kuten hän itse asian ilmaisee;
”Työ on minulle tärkeää. Olen ollut yrittäjä jo kahdeksalla vuosikymmenellä, ja teen parempaa tulosta nyt kuin koskaan aiemmin. Ikäni salaisuus lienee hyvät elämäntavat. Nukun riittävästi, katson, mitä suuhuni laitan ja aina olen liikkunut. En polta tupakkaa, käytä aineita enkä paljon alkoholiakaan. Olen saanut hyvät geenit, enkä ole pilannut niitä.”

Aira haluaa rohkaista vanhuksia, että antaa palaa ja käyttäkää rahanne itse. Toteuttakaa mielihalut. Vanhuus on asia, joka kannattaa ottaa haltuun, ennen kuin muut tekevät sen puolestasi. Hän kehottaa tanssimaan ja pitämään hauskaa loppuelämä sillä vanhuus on ihanaa aikaa ja se kestää kauan, sillä nykyään eletään vaikka kuinka pitkään.

Myöntämällä Vuoden Ruusu 2016 -palkinnon tanssitaitelija, Aira Samulinille Suomen Terveysjärjestö STJ ry haluaa kunnioittaa Aira Samulinin ikäihmisten, mielenterveyspotilaiden ja nuorten eteen tehtyä esimerkillisestä ja arvokkaasta työtä, joka jatkuu edelleen.

Testamenttilahjoitus

Hyvinvointia ja terveyttä edistävät Hoidot Suomessa ja Euroopassa

HYVE CAM 2018 lataa esite

Vita Aktive

vita aktive

Suomen Terveysjärjestö STJ ry, info [at] stjry.fi p. 044  355 8540