Suomen Terveysjärjestö STJ ry

Blogi

06
kesä2018

Vastaus Kati Myllymäelle, Aamulehdelle ja Turun Sanomille

Tässä on vastaukseni Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Kati Myllymäelle sekä Aamulehden ja Turun Sanomi...

Suomen Terveysjärjestö STJ ry:lle on myönnetty rahankeräyslupa. Nyt meillä on mahdollisuus rahankeräyksen avulla lahjoittaa varoja tieteellisiin tutkimuksiin, jotka edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä.

Lahjoitusten kohteista päättää apurahatoimikunta, jonka jäsenet nauttivat kansalaisten arvostusta ja ovat päteviä päättämään kerättävien varojen saajista. Apurahatoimikunnan kokoonpano:

Katariina Ylinen, EHL, Master of Public Health (pj)
Erkki Antila, FT, LL, työterveyslääkäri
Pauliina Aarva YTT, terveyden edistämisen dosentti
Sirkka Haila, hammaslääkäri
Reijo Kurppa, lääkäri
Anja Ahlgrén, ylihoitaja (emer), potilasasiamies

Yhdistyksen edustajina toimivat:
Kirsti Oikarinen, proviisori
Marjo Sukeva-Hakanpää, fytonomi
Merja Lindström, diplomihomeopaatti

VALITSE LAHJOITUSKOHDE

Jos haluat lahjoittaa rahaa hyvinvointia ja terveyttä edistävien pehmeiden hoitomuotojen tutkimukseen, niin kirjoita viestikenttään sana HYVE.
HYVE sana on lyhenne sanoista HYvinvointia ja terVEyttä edistävät hoidot. HYVE on suomalainen vastine englanninkieliselle sanalle CAM (Complementary and Alternative Medicine).

Jos haluat lahjoittaa rahaa tieteellisiin tutkimuksiin, jossa selvitetään kilpirauhasen vaikutusta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, niin kirjoita viestikenttään KILPI.

Jos haluat lahjoittaa rahaa tieteellisiin tutkimuksiin, jossa selvitetään homeen vaikutuksia ihmisen terveyteen, niin kirjoita viestikenttään HOME.

Lahjoitustili: Danske Bank FI32 8146 9710 1602 83

Luvan saaja: Suomen Terveysjärjestö STJ ry. Myöntäjä: Rahankeräyslupa Poliisihallitus, Arpajaishallinto. Keräyslupa: Suomi RA/2016/441 koko maa Ahvenanmaata lukuun ottamatta (1.9.2016–31.8.2017). Kerättävien varojen käyttötarkoitus: STJ ry:n toteuttaa tarkoitustaan jakamalla apurahoja ja stipendejä tieteellisiin tutkimuksiin joissa otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltainen terveydenhoito sekä hyvinvointia ja terveyttä edistävät hoitomuodot.
Keräystavat: vedotaan yleisöön internet-ilmoituksin, Terveys- lehdessä, jäsenjulkaisuissa ja muissa lehdissä vetoaminen sekä kirjeissä vetoaminen. Apurahat julistetaan haettavaksi 1.9.2017-30.9.2017

Testamenttilahjoitus

Hyvinvointia ja terveyttä edistävät Hoidot Suomessa ja Euroopassa

HYVE CAM 2018 lataa esite

Vita Aktive

vita aktive

Suomen Terveysjärjestö STJ ry, info [at] stjry.fi p. 044  355 8540