KATSO miksi kannattaa olla Terveysjärjestön jäsen?

Jäsenet saavat jäsenetuna mm. 68 -sivuisen kirjan - Hyvinvointia ja terveyttä edistävät hoidot Suomessa. Kirjassa on paljon tutkimusviitteitä tietoa ravintolisien terveysvaikutuksista ja Käypä hoito -suosituksista. TIESITKÖ, että ubikinonia (Q10) suositellaan Käypä hoito -suosituksissa migreenin hoitoon?

KATSO VIDEO

Opettele hakemaan tieteellisiä tutkimuksia
Videolla opastetaan hakemaan tieteellisiä tutkimuksia PubMed-tieto-kannasta. Kun opit itse hakemaan tieteellisiä tutkimuksia, niin huomaat, että puheet siitä, ettei ravintolisiä olisi tutkittu ovat VALEUUTISIA. Videolla haetaan tutkimuksia kurkumasta ja homeopatiasta.
KATSO VIDEO
TULOSSA huippuluento C-vitamiinista 7.-8.3.2020

Amerikkalainen sydäntautien erikoislääkäri ja asianajaja Thomas Levy on tulossa Suomeen 7.-8.3.2020 luennoimaan C-vitamiinin uskomattomista terveysvaikutuksista.

Levy on tutkinut C-vitamiinin vaikutuksia yli 20 vuotta. Hän on julkaissut 10 kirjaa, joista suurin osa käsittelee C-vitamiinin erittäin laajoja vaikutuksia. Kirjoissa ja luennoilla esittämiensä väitteiden takana hänellä on laaja tutkimusnäyttö. C-vitamiini tehoaa kaikkiin tunnettuihin toksiineihin eli myrkkyihin. C-vitamiini toimii myös tehokkaana antibioottina ja syöpälääkkeenä, toteaa Thomas Levy.

Luento pidetään pääkaupunkiseudulla.
Voit ennakkoilmoittautua luennolle info(at)stjry.fi

KATSO VIDEO

USKOMATON C-vitamiini

C-vitamiinin terveysvaikutukset ovat uskomattoman laajoja. C-vitamiini on turvallisempaa kuin vesi. Ihminen voi kuolla, jos juo suuria määriä vettä, jolloin elektrolyyttitasapaino häiriintyy, mutta suurillakaan synteettisillä C-vitamiiniannoksilla ei ole koskaan saatu aikaan toksisia eli myrkyllisiä vaikutuksia, toteaa Thomas Levy.

KATSO VIDEO

Takaisin ylös