Turvallinen valinta Turvallinen valinta

Turvallinen valinta tavaramerkki on luotu helpottamaan kuluttajien jokapäiväistä elämää. Turvallinen valinta merkki on palvelu kuluttajille, jotka haluavat luotettavaa laatua.

Suomen Terveysjärjestö STJ ry on luonut Turvallinen valinta –tavaramerkin.Turvallinen valinta -merkillä varustettujen tuotteiden valmistuksessa on otettu huomioon sekä terveydelliset että ympäristölliset näkökohdat. Turvallinen valinta -merkin kriteereissä on kiinnitetty huomiota myös lisä,- väri- ja säilöntäaineiden käyttöön.

 

Turvallinen valinta -merkki on palvelu kuluttajille, jotka ovat kiinnostuneita ravinnon ja kulutushyödykkeiden laadusta, tuotantotavoista sekä raaka-aineista.

 

Turvallinen valinta -merkin saaneet tuotteet ovat helppo tapa vähentää altistumista ylimääräisille kemikaaleille ja muille vierasaineille.

 

Turvallinen valinta -merkillä varustetut tuotteet ovat suureksi avuksi erilaisista yliherkkyyksistä ja allergioista kärsiville ihmisille. Merkin avulla heidän on helpompi löytää laajoista tuotevalikoimista mahdollisimman turvalliset vaihtoehdot.

 

Turvallinen valinta -merkin avulla erityisesti pientuottajilla on mahdollisuus erottua positiivisesti yhä laajemmista tavaravalikoimista ja löytää oikeat kuluttajaryhmät tuotteilleen.

 

Suomen Terveysjärjestö haluaa edistää tuotekehitystä ja vaikuttaa siihen, että markkinoille saadaan yhä enemmän vastuullisesti tuotettuja kulutushyödykkeitä.

 

Turvallinen valinta –merkin saaneiden tuotteiden tulee täyttää Suomen Terveysjärjestön asiantuntijoiden laatimat kriteerit vastuullisesta ja turvallisesta tuotannosta.

 

 

turvallinen valinta

Merkki vastuullisesta tuotannosta


 

Tiedote medialle 23.3.2015

Suomen Terveysjärjestö ry on myöntänyt Turvallinen valinta -tavaramerkin käyttöoikeuden

HCA Health Concept Oy:n tuotteelle.

Lataa tiedote tästä

 

 

 

Tiedote medialle 28.1.2015

Suomen Terveysjärjestö ry on myöntänyt ensimmäisen Turvallinen valinta -tavaramerkin käyttöoikeuden
Nordic Health Sprays/Pohjoismaiden Terveyssuihkeet -tuotteille.

Lataa tiedote tästä

Testamenttilahjoitus

Hyvinvointia ja terveyttä edistävät Hoidot Suomessa ja Euroopassa

HYVE CAM 2018 lataa esite

Vita Aktive

vita aktive

Suomen Terveysjärjestö STJ ry, info [at] stjry.fi p. 044  355 8540